Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ny jacka

Besökte Ralph Laurens flaggskeppsbutik under min vistelse i Chicago. Butiken som är modemärkets största är på tre våningar och innehåller betydligt mer än vad du kan hitta i butikerna i Sverige, betydligt snyggare saker också…
De hade väldigt snygga kavajer, rockar, slipsar och skotskrutiga skjortor men jag var på jakt efter en ny jacka efter en stunds letande så lyfte en ur personalen fram denna och det kändes som om det var precis vad jag letat efter. Prislappen var lite väl hög men det kändes som om jag skulle ha ångrat mig rejält om jag inte köpte den. Stoppningen består av 90 procent dun, 10 procent fjädrar och kragen är gjord av fårull.
Nej, jag vet inte om det räknas som riktig päls eller om de bara har klippt fåret, men jag äter lamm så vad gör det för skillnad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: