Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Porsche Design släpper en Blackberry-mobil tillsammans med RIM

RIM:s Blackberry har fört en tynande tillvaro i Sverige och jag tror knappast att senaste modellen P’9981 kommer att förändra detta. Designad av F.A. Porsche, barnbarn till det legendariska bilmärkets grundare och erkänd industridesigner och tillverkad i stål och läder ger mobilen av bilderna att döma ett exklusivt intryck, men med en pislapp på 2000 dollar uteblir nog den kommersiella succén. Ja ytterligare ett problem är att mobilen är tillverkad i begränsad upplaga och bara kommer säljas i Porsche Designs butiker…

Jag är ett stort fan av pekskärm men om någon kom och gav den här mobilen till mig skulle jag inte säga nej, den kommer att väcka betydligt större uppmärksamhet än en Iphone 4S ute på stan.

2 kommentarer till Porsche Design släpper en Blackberry-mobil tillsammans med RIM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: