Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Occupy på Guldheden

Lackade ur lite på alla som postade bilder i uppropet på Facebook som kallades för 99 procent. Visst, många beskrev verkliga problem, men det är inte giriga kapitalisters fel att du har drabbats av sjukdom eller att en anhörig dött. Nej, inte ens att Sverige har en helt usel bostadspolitik kan vi anklaga giriga affärsmän för.
Det är en del av livet att möta motgångar och det kommer att hända alla människor förr eller senare, då kanske du faller, men även om du gör det så kommer du att resa dig upp och fortsätta vidare.

Jag skulle mycket väl kunnat postat; “Jag var mobbad i skolan, min mamma dog när jag var 19, jag är neuropsykiatriskt funktionshindrad, jag lurades studera vidare och är skyldig CSN 350.000 och kan knappt andas i min hyresrätt på grund av mögel i badrummet som jag aldrig orkar felanmäla.”

Men jag vet inte riktigt hur jag ska anklaga fifflare på Wallstreet för detta. Ja, jag har haft en del problem. Då får jag hantera dem, inte skylla dem på något annat diffust. Jag vet absolut inte hur problemen blir lösta genom att jag poserar med dem på bild.
Därför så postade jag ovanstående ilandsproblem istället på Facebook… Det var en ren impuls och jag tänkte inte efter så mycket, men jag skrattade gott medan jag gjorde det och säkert retar det någon.

En kommentar till Occupy på Guldheden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: