Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Mail försvinner i mailfloran i nya Mail

Jag och Apple har tydligen lite olika definition av vad smartare sökning innebär. Att t.ex. kunna söka i bifogade filer är något som jag tycker är smart och som tidigare versioner av mailprogrammet fixat men som inte längre fungerar. Sökfunktionen känns på det stora hela betydligt sämre.
Jag tycker också det är till en nackdel att den bara visar den senaste personens mail/namn i trådade mail istället för alla som deltagit (i den mån de får plats), ofta sitter du ju och letar efter en persons namn, snarare än ämne. Sedan har Apple förvisso gjort en väldigt snygg grafisk lösning för att visa trådade mail, det är ju inte heller deras fel att e-post är en så gammal kommunikationsplattform som inte utvecklats nämnvärt, mer än att de klarar av HTML.
Ett nytt format som mer fungerar som konversationstrådar tycker åtminstone jag hade varit att föredra, men det hade krävt en gemensam standard.

En kommentar till Mail försvinner i mailfloran i nya Mail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: