Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Steve Jobs är död

Vila… ⌥⌘⏏

Läste i en artikel Aftonbladet att Steve Jobs gått bort. Det känns lite märkligt. De produkter som Jobs legat bakom har mer eller mindre nästan inneburit en ny epok i mitt liv. Jag har haft ett antal olika macar genom åren, jag har använt mac sedan version 7, men jag ska samtidigt säga att jag inte var direkt imponerad av systemet då. Först med Mac Os X så fick Apple ett överlägset operativsystem som Windows aldrig kunde mäta sig med.
Jag har haft två ipods, först den tredje generationen och sedan den fjärde, bägge med rött klickhjul i U2-varianten.
Jag skaffade förra året en iphone 4 och lite senare samma år fick jag bland de första i Sverige en ipad, den första generationen.

Aftonbladen frågar vilken av Apples produkter som har betytt mest för dig. De flesta har hittills svarat iphone om man bortser från att de flesta förtappade själar inte ens använder en Apple-produkt, men jag kryssade i det första alternativet. Det var förvisso inte datorerna som förde Apple till dagens högst värderade aktiebolag, men den dagen jag gick från mac till pc kommer jag alltid minnas som en av de viktigaste i mitt liv.
Vilken Applepryl har förändrat din vardag mest?

Många säger att om man vill spela spel så är macken värdelös och dessutom är den för dyr, jag brukar svara att om du har en mac så har du förmodligen råd att köpa ett playstation också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: