Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag är hemma igen…

Jag är hemma igen, men har inte haft den bästa veckan. Jag har haft en irriterande hosta, magen har varit helt ur funktion och jag har haft feber. Idag besökte jag infektionsmottagningen på Östra. Madelein var betydligt duktigare än mig på att blogga om vad som hände under veckan i Sri Lanka, så jag rekommenderar ett besök på hennes blogg.

Jag tror ju däremot aldrig att jag ska bli sjuk, jag pratar om det hela tiden men jag tror alltid att det är ett släng av hypokondri så när jag väl blir sjuk så blir jag nästan lite förvånad.

Annars började jag veckan med att resa runt med Mårten Jansson som arbetar på NSPH nationellt i Västra Götaland för att föreläsa om hur vi arbetat med det lokala NSPH i Göteborg, något vi gjorde tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan i Västra Götaland.
Fast jag fick avbryta igår efter Vänersborg, för jag var för dålig och blev inte bättre.

Jag har nu gjort ett Salmonella-test. Om det inte var något så kommer Östra Infektionsmottagningen inte att höra av sig. Jag frågade naturligtvis hur länge jag ska vänta på att de inte ska höra av sig innan det är lugnt, den unga kvinnliga läkaren skrattade och sa att om jag inte hört något på en vecka så är det lugnt.

Så nu hoppas jag inte få höra något av Östra på en vecka.

En annan rolig sak angående dryckvaccinet Dukoral mot Kollera, det var enligt läkaren helt värdelöst, men de privata vaccinationsmottagningarna brukar ge det i alla fall.
– De tog i alla fall ganska bra betalt för det, sa jag.
– Ja det brukar de göra också, svarade hon.

En kommentar till Jag är hemma igen…

  • Maria skriver:

    Jag vill inte skrämma upp dig men om vaccinet mot kolera är verkningslöst kan det ju vara just kolera du har?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: