Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Inför resan till Sri Lanka


Nu är det bara två nätter kvar innan jag och Madde ger oss av till Sri Lanka, vi ska mötas upp på Arlanda på lördag. Jag är redan i Stockholm på internat med NSPH och är just nu på Lidingö Folkhögskola.

Det har varit fruktansvärt mycket förberedelser inför resan, jag har behövt skaffa ett nytt pass, vaccinera mig i två omgångar (andra sprutan tog tre försök eftersom mottagningen hade stängt), skaffat malaria-medicinen Malarone som inte ska ge några psykiska biverkningar, börjat äta Trombyl en vecka innan, samt köpt inte alltför sexiga stödstrumpor på Apoteket.
Därtill kommer raketforskningsämnet packa… Jag tycker inte att jag är dålig på att packa, jag tar ju med allting. Men flygplatsens personal har en annan åsikt, min väska väger redan nu 21 kg…

Location:Väpnarstigen,Lidingö,Sverige

2 kommentarer till Inför resan till Sri Lanka

 • Joanna skriver:

  Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Så besök gärna min blogg:)
  kram

 • Barnens Hjältar skriver:

  Hahaha, fy vad jobbigt. Min väska väger 12 kg nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: