Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Senaste inlägg
Arkiv

Maria Larsson talar om Hjärnkoll

Maria Larsson berömmer kampanjen (H)järnkoll, det är bara att gratulera Rickard Bracken och övriga på Handisam och NSPH för att det arbete som lagts ned, det har varit kul att få varit med på ett hörn under den här resan. Att Maria Larsson talar positivt om kampanjen får vi hoppas borgar för att den får en förlängning under kommande år.

En kommentar till Maria Larsson talar om Hjärnkoll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: