Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Guldmedlem i Eurobonus

De som känner mig vet att jag reser mycket och de flesta har säkert hört mig skälla på SJ och vet om att jag för snart ett år sedan tröttnade på dem och började flyga mellan Göteborg och Stockholm. Det var inte helt enkelt att ställa om och lära sig nya rutiner, men det gick. Okej, att jag sedan mobbade SJ och räknade ut hur mycket deras förlorade intäkter uppgick till på deras facebook-sida var kanske barnsligt…

Eller, kanske inte… Såg ikväll att jag nu har blivit guldmedlem i SAS eurobonusprogram, hur mycket förlorade intäkter innebär inte det för er SJ, det skulle ni kanske tänkt på för snart ett år sedan… Guldmedlemskap innebär att du får tillträde till laungen på Arlanda, vilket är skönt om du ofta behöver vänta på flygplatsen. Inte för att det sker, tror att jag har varit med om tre förseningar under detta året. Det hände ju varje månad med SJ…

Jag hade förresten en riktigt otrevlig upplevelse häromdagen när jag åkte med Öresundståget tillsammans med min kollega Elisabet Lundberg. AC:n i första klass-vagnen fungerade inte och det var varmt som i en bastu inne i tåget. På frågan om man möjligtvis kunde få något att dricka svarade deras personal att kaffe och te alltid ingår när man åker första klass. Ja, för varma drycker är ju något du vill ha när du dör av värmeslag… (Vi drack snordyr kyld öl istället…)

En av tågvärdarna tyckte vi skulle reklamera vårt förstaklasstillägg. Vi tycker att en mer lämplig kompensation är att Öresundstågets VD i full klädsel får sitta i en bastu i 90 min och får dricka varmt kaffe eller te under tiden. Därefter kan vi ha en diskussion med en journalist från Aftonbladet eller Expressen om det verkligen är en lämplig dryck att bjuda på i den värmen.

En kommentar till Guldmedlem i Eurobonus

  • Tågluffaren skriver:

    Har varit på Guld loungen en gång på Arlanda, när en kollega swipe-ade in mig. Det är en skön miljö. Mest kostymnissar. Glöm inte att utnyttja dina poäng innan de förfaller. Jag åker på bonusresa L.A i november och förra året flög jag på bonusresa till Svalbard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: