Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

ADHD-anpassad försäkring

Jag tappade bort min klocka från Calvin Klein under min vistelse i Stockholm, det var andra gången sedan 1994 som jag blev av med min klocka. Lyckligtvis har Stjärnurmakarna en väldigt bra allriskförsäkring som jag varit noga med att betala varje år.

Den har hjälpt mig när urverket raserat, när glaset blivit krossat och nu när klockan försvunnit spårlöst.

Jag har inget negativt att säga om Stjärnurmakarna, de kanske ligger lite högre i prisklass på sina ur, men de har alltid varit väldigt serviceinriktade.

Butiken i Nordstan sålde inte Calvin Klein, de hade inte så stort utbud på klockor heller, utan det var mer smycken tyckte jag. Det finns ett Stjärnurmakarna på Östra Hamngatan, men de är väldigt nischade på dyrare urverk som Bvlgari, Rolex eller Longines som ligger en bit utanför min prisklass så de besökte jag inte.

Bland de klockor som de hade så fastnade jag för en Certina DS Action, i rött, svart och vitt med stållänk. Den kostade 4500:- så det blev en saftig utgift i mellanskillnad, men det tyckte jag att den var värd. Jag intellektualiserade detta med att om jag jämför hur mycket pengar jag lagt på min iphone som håller i max två år, borde jag kunna lägga detta på en klocka som jag förmodligen kommer att ha i tio år minst.

Uret känns gediget, ADHD-anpassad och som om det inte kommer att gå sönder i första taget. Men jag kommer att betala försäkringen plikttroget varje år för säkerhetsskull…

2 kommentarer till ADHD-anpassad försäkring

 • Anonymous skriver:

  I would like to thank You for reading this site. Please allow me to have the chance to express my satisfaction with acid reflux and pregnancy Treatment. They offer professional and instant support. Please visit this : [url=http://sellhealth.forumhealth.net/acid-reflux-treatment/]acid reflux pregnancy[/url].

  I appreciate acid reflux foods to avoid information, You will too.

 • Anonymous skriver:

  Watch nude girls on free webcam…
  Sign-up now free.
  [url=http://tinyurl.com/signup-free-cams][img]http://wm.mtree.com/images/banners/sm/sm_300x250_01.gif[/img][/url]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: