Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Nya ID-handlingar uthämtade

Var hos polisen och hämtade ut nya ID-handlingar idag. De var riktigt snabba, de sa att det skulle ta fem arbetsdagar, men passet kom på två och ID-kortet på tre dagar.

Däremot tyckte jag det var dyrt, 800:- för pass och ID-kort. Men de gäller i fem år, jag tycker det är skönt att ha något sådant gjort så jag slipper att tänka på det under de kommande fem åren.

Mitt ID-kort går ut i september och eftersom det har införts så många nya restriktioner för passen, så kändes det lika bra att skaffa ett nytt inför Sri-Lanka resan nästa månad. Sedan ska jag dessutom till Orlando och till Chicago i november.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: