Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Neurotypisk utekväll…

YouTube Video

Om du någon gång undrat vad neurotyper gör när de går ut, så ser det ut så här som i klippet ovan. Hade en trevlig kväll tillsammans med vänner på Port Du Soleil, (en temporär sommarklubb som öppnat nere i hamnet, väldigt häftig) efter att ha varit på Magnus & Magnus på Magasinsgatan, på Linnéterassen där jag käkade ryggbiff och på Konstcaféet vid Röda sten. Missa inte Lejonet & björnens glass…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: