Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Attention i Almedalen

Attention i Almedalen
Bortsett från att vi blev Blocket-blåsta på huset vi trodde att vi hade hyrt. Men familjen som vi hyrde av kände till problemet, då andra hade letat upp deras telefonnummer då de reagerat över att personen som annonserade inte var skriven på adressen. Vi svarade på kanske 20 annonser så vi orkade aldrig kolla upp varje enskild annons. Men nu kommer jag aldrig använda blocket. Vi blev blåsta på 3000:-, men värst av allt, var skulle vi bo? Som tur är erbjöd sig familjen att hyra ut sin källare till oss och vi kunde bo där under veckan.

Det gick väldigt bra att spela Psykopol och många som gick förbi var nyfikna på spelet och flera spelade. Bland annat fick vi besök av de mystiska marsgubbarna med texten Ohyra på. Det handlade dock inte om bekämpningsmedel utan det var Fastighetsskötarnas kampanj för att väcka debatt i frågan om att det byggs för lite hyresrätter i Sverige.

Den paneldebatt jag deltog i tillsammans med bland annat Gunnar Axén (M) och Gunvor G Ericson tyckte jag själv gick väldigt bra. Det var också kul att det var så många andra aktörer som uppmärksammade svårigheterna för personer med funktionsnedsättning att etablera sig på arbetsmarknaden. Under veckan fick vi kontakt med Arbetsmarknadsministern Hillevi Engström, Folkhälsoministern Maria Larsson och Socialförsäkringsministern Göran Hägglund.
Förhoppningsvis så kommer det leda vidare till något under hösten.

En kommentar till Attention i Almedalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: