Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Chaos Rings Omega
Kan inte riktigt kalla detta för en uppföljare utan det är snarare en ny version på första spelet, om du redan har spelat det så känner du till handlingen och spelets överraskningsmoment. I denna versionen är det en ny grupp utvalda som ska tävla om att få evigt liv. Till skillnad från förra versionen kan du bara spela med en uppsättning av karaktärerna, krigaren Vieg med sin fru Vahti, men då hon är gravid kommer du spela tillsammans med Olgar som gör dig sällskap största delen av spelet.
Det är nya banor, men grafik och upplägg är sig likt. Jag hade hellre sett att de gjort en uppföljare om vad som händer efter ”arken”, men detta duger så länge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: