Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Torr men med utslag?

Jag prövade efter tipps deoderanten Absolut torr, den var verkligen jätteeffektiv för att minska svett, något som behövs då många mediciner har ökade svettningar som biverkningar. Men tyvärr verkar jag ha för känslig hy för den. Visst svetten försvinner men den orsakar stora röda utslag som kliar och då har jag verkligen följt bibacksedeln som följer med.
En deoderant att använda vid nödfall när du verkligen inte vill ha svettfläckar stora som Afrika, som när du föreläser. Men om du vet med dig att du har en hud av titan som tål vad som helst, då rekommenderas den verkligen.
Ingen som vet var man kan få tag i botox? Det ska ju vara effektivt mot svett har jag hört.

3 kommentarer till Torr men med utslag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: