Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Lönebidraget kommer att höjas

Idag fick jag från en handläggare höra att regeringen överväger att under nästa år höja lönebidraget från dagens nivå på 16.700:- till förmodade 19.500:-.
Nivån har legat fast på 16.700:- sedan början av 2000-talet, då den baserades på en genomsnittlig ingångslön men under den tiden har de genomsnittliga ingångslönerna ökat.
Tyvärr har lönebidraget ofta inneburit ett tak för vad funktionshindrade kunnat få i lön på flera arbetsplatser, så en höjning var verkligen välkommet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: