Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

The New School


Vi besökte en skola som låg ute på den skotska landsbygden som vände sig till barn med särskilda behov. De flesta av de här barnen hade någon form av neuropsykiatrisk inriktning. Det var en internatskola och eleverna bodde där under veckorna, just det fick jag lite dubbla känslor inför. Men samtidigt så verkade barnen väldigt harmoniska och de två killarna som visade oss runt var entusiastiska och det märktes att de trivdes på skolan och det kändes som om det var en trevlig miljö. En av killarna hade gjort väldigt avancerade tågmodeller av modellera som han stolt visade upp.
Skolan var finansierad till stor del av donationer, något som de var beroende av då staten inte går in och täcker kostnaderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: