Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Skotskrutigt…

Jag gillar ju verkligen skotskrutiga mönster så jag besökte två butiker som bara sålde skotskrutiga produkter… Men jag tror att de flesta betraktade detta som typiska turistbutiker.
Fast en av dem hade en bottenvåning som sålde riktiga kiltar, fast de är snordyra och fullkomligt oanvändbara om du inte är skotte även om jag tycker att mönstren är snygga. De hade billigare turistvarianter, men jag vet inte riktigt vad jag skulle haft en sådan till…
Men jag köpte i alla fall två halsdukar och två nya slipsar, samt en form av tygscarf som jag först trodde var en näsduk, men jag får sy om den så den passar i bröstfickan.
Jag hittade också en svagt skotskrutig mörkgrå filtjacka i ett varuhus som är lite deras motsvarighet till Åhlens, det var kedjans eget märke så jag kommer nog vara ganska ensam om att ha den i Sverige.

2 kommentarer till Skotskrutigt…

  • Då ses vi kanske på tisdag då jag ska dit.

  • Linnea skriver:

    Jag ÄLSKAR Skottland. Har varit där 5 eller 6 gånger nu. Både människor, atmosfären och allt annat tycker jag är underbart. Dock inte Haggis som jag en gång råkade smaka på! Jag ramlade in på din blogg idag, och jag gillar den! Har hört talas om dig på Inre rum, skriver nämligen för dom och arbetstränar där nu (:

    Fortsätt i samma stil!

    Kram Linnea!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: