Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Intryck kring Glasgow

Vi bodde på Hotell Radison, det var naturligtvis väldigt fint och inte speciellt typiskt för Glasgow.
Värd för konferensen var bl.a. Christopher Gillberg, så det var otroligt många svenskar där, det har nog aldrig pratats så mycket svenska på en och samma gång i Glasgow.
Glasgow som stad ser ut lite som Polen, så det var inte så spännande dock. Det fanns på deras paradgata där alla flaggskeppsbutiker låg hus som var igenbommade och såg ut som rivningsobjekt snarare än renoveringsprojekt. Det var ungefär som om det skulle stå liknande hus på Birger Jarlsgatan i Stockholm eller på Avenyn i Göteborg och en bit utanför centrum fanns det kvarter som såg ut som om de skulle rivas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: