Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag borde inte ens vara vid liv…


Jag var på en otroligt spännande konferens i Skottland under förra veckan. Men en sak som slog mig var att det presenterades så mycket negativt hela tiden.
För personerna i de olika testgrupperna hade det gått mycket sämre än för kontrollgrupperna, ju fler diagnoser du hade ju sämre gick det. Om du hade ADHD kunde du klara dig bra, om du bara hade Asperger så kunde du få ett bra men ”annorlunda” liv.
Hade du däremot ADHD och Asperger eller ADHD+DCD och Asperger då var det nästan kört. Eftersom undertecknad har den sista själv så ska jag kanske ens vara glad att jag är vid liv. Många var nämligen inte det…
Och detta var personer som hade upptäckts tidigt, det kändes lite nedslåtende.

En kommentar till Jag borde inte ens vara vid liv…

  • Anonymous skriver:

    Jag tycker mig märka det att människor ”lever upp” till sina diagnoser! Själv tror jag
    att det INTE rör sig om så många olika diagnoser utan mycket beror på arv och miljön,som då formar dig som människa.Skönt och bra att DU lever.Att du kan och orkar med dina nuvarande uppdrag/ Inger Esbjörnsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: