Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ytterligare ett årsmöte avklarat

Detta var mitt femte årsmöte med Attention i Göteborg och det fortlöpte väldigt lugnt. Vi har valt en ny verksamhetsplan som följer den som riksförbundet använder, detta för att vi ska kunna använda oss av Attentions intressepolitiska program på ett bättre sätt i vår verksamhet.

Det har varit väldigt mycket arbete inför årsmötet. Som vanligt så måste en verksamhetsberättelse skrivas, jag brukar kalla detta för ett straffarbete som drabbar föreningsaktiva varje år och varje gång tänker jag att jag måste bli bättre på att föra dagbok över vad jag gör. Men ändå så blir det inte av och jag får sitta och leta i mail, protokoll och i kalendern för att se vilka föreläsningar vi gjort, vilka evenemang vi varit med på och i vilka arbetsgrupper som vi deltagit i…

Och hur många läser detta dokument sedan? Förmodligen inte särskilt många, men skulle det finnas något intresse så finns den att läsa här.

Det valdes in tre nya ledamöter, välkommen Anders, Calle och Helen.

Madelein fortsätter som vice ordförande, Rose-Marie som kassör och Raili som sekreterare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: