Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Handlade mat

Handlade mat igår med ICA: s självscanningssystem. Det var ganska enkelt och jag slipper det jobbigaste momentet, stressen när du ska betala och samtidigt plocka ned all mat i påsar.
Det gäller bara att komma ihåg att scanna alla varor i butiken innan du lägger ned dem i påsen.

2 kommentarer till Handlade mat

  • Nej, detta är inte en lösning som kommer passa alla, men jag klarar inte av att plocka ned varor i kassan med den stress det innebär.

    Det nya momentet med att lägga ned saker i påsen i vagnen inne i affären gjorde att jag inte missade något. Om jag däremot skulle lagt saker direkt i vagnen utan det nya momentet skulle jag säkert missat det.

  • Maria skriver:

    “Det gäller bara att komma ihåg att scanna alla varor i butiken innan du lägger ned dem i påsen.”

    Just den “lilla” grejen Henrik gör skillnaden om man är tjuv eller hederlig, det är inte så lätt att förklara varför man har scannat allt utom tre paketer grädde, därför att just då kom någon och pratade med en och har man då avledningssyndrome så funkar inte självscanning det upptäckte jag för 4 år sedan. Idag får allt expediterna få axelskador av att scanna mina grejor men då är det de som gör felen och inte jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: