Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Funktionellt skydd för ipad

Ipad är lite mer känslig än exempelvis en netbook eftersom konstruktionen inte ger skärmen samma skydd. Därför är ett fodral nästan en nödvändighet. På Macforum hittade jag Dustjacket från Speck för 399:-. Den enda erfarenhet jag haft från Speck tidigare var ett fodral för iphone 4, som gick sönder efter en månad men konstruktionen på detta fodral känns betydligt stabilare.

Materialet är i svart fejkskinn, men känns helt okej att ta i och väl på så ser ipad ut som en rejäl kalender. Kanske för rejäl, för mycket av den slimmade känslan hos ipad går förlorad med fodralet på, men den stabila konstruktionen känns stöttålig. Men det som får detta fodral att sticka ut från mängden är att det fungerar som ett utmärkt ställ, perfekt när du vill se på film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: