Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Studiecirkel Med starkare röst

I helgen så höll jag och Madelein Larsson Wollnik en utbildning för Attitydambassadörer i Göteborg i studiematerialet Med starkare röst. Det var verkligen jättekul, men två dagar visade sig vara för lite tid för att hinna gå genom materialet, för det blev så otroligt mycket diskussioner.
Innan hade jag och Madelein oroat oss för att vi inte skulle hinna fylla två dagar men vi kunde haft tre dagar utan svårigheter och vi fick stryka övningar som vi hade planerat in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: