Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Igår var jag med i Debatt


Helt slut efter att ha gett två föreläsningar om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar tillsammans med Lotte Anderberg för personal inom region, kommun och kyrkan och hållit i Attentions medlemsträff på kvällen åkte jag ut till SVT för att medverka i Debatt.

Jag hade varit lite skeptisk mot att vara med, tidigare så har jag varit inbjuden som “specialgäst” i publiken, men det har inte funnits utrymme att få uttala sig, men jag tyckte det blev bra och är glad över att jag medverkade, men gisses vad trött jag har varit idag…

7 kommentarer till Igår var jag med i Debatt

 • Maria skriver:

  Henrik skörbjugg beror på c-vitaminbrist och inte kalkbrist.;-)

 • I mitt fall så trodde jag att jag var laktosintolerant under en period, eftersom jag ofta hade problem med magen. Någon sa att det lät som om jag hade problem med laktos, men jag hade nog svårt med allt. Vad det egentligen handlade om var att jag under den perioden hade en väldigt tuff period och var otroligt stressad, sedan när jag fick ordning på mitt liv försvann problemen med magen också.

  Men om man tror att man inte tål laktos så ska man naturligtvis pröva att sätta ut mjölken. Ser absolut ingen fara med det, det är knappast så att folk dör i skörbjugg i Sverige…

 • Maria skriver:

  Jag skulle vilja veta mer om AS och kopplingen till tarmsjukdomar finns det information någonstans.

 • Anonym, du kan få min plats i BB-huset…

 • Hej Maria.

  Jag blev förvånad över hur välregisserat programmet var och det märks inte alls i rutan. Det är meningen att det ska framstå som gapigt.

  Men jag håller med om att det kom inte fram något nytt i debtten, men det kanske var nytt för de flesta tittare.

 • Anonymous skriver:

  Hendrik är med för att synas i teve och såna där SKIT program upp gjorda iför väg. Är inte förvånad över han är med snart är han väl med i big brother också.

 • Maria skriver:

  Jag måste klaga på det programmet som vanligt, och som vanligt kom man inte fram till någonting. Det skulle vara roligt att någon gång vara lite klokare än innan programmet började. Hjälper det med kostbyte eller inte? Eller är svaret att i vissa fall gör det så, man sak experimentera som man vill? Är tarmsjukdomar komorbida med AS eller är det bara en slump? Skriv en rad den som fattade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: