Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Gitarrfiasko i Singstar?

Såg till min förvåning om att det har lagts till både ett dans och gitarrläge i Singstar när jag laddade mitt PS3 med Kent Singstar. Dansläget använder sig av Playstation Move och det är osäkert om jag kommer bry mig om att skaffa sådana, men gitarrläget använder Rock Band/Guitar Hero-gitarrerna.
Att spela Kents VinterNoll2 på Guitar Hero World Tour var en höjdare och även om det var kul att de släppte en Singstar-utgåva så hade nog Kent Rock Band varit roligare…

Men det visade sig vara ett fiasko, efter att ha tankat hem uppdateringen så visade det sig att inga av Kents låtar var förberedda för gitarr. Det verkade vad jag såg inte heller vara möjligt att uppdatera spåren, Singstore erbjöd förövrigt bara strax över 30 låtar med stöd för gitarr.

En av dessa var Pulps Common People, ren riktigt bra låt som jag inte har i Rock Band eller i någon utgåva av Guitar Hero. Jag tankade hem den för att pröva gitarrläget, men det kändes rätt fattigt och det beror inte bara på att det är en ganska enformig låt att spela på gitarr. Grafiken var minst sagt avskalad och poängsystemet får inte mig att bli mer motiverad att spela.

Ett spår i Singstar kostar 13:-, vilket kan jämföras med Rock Band som tar 15:- medan Guitar Hero tar ut 20:-. Men sedan kostar gitarrversionen i Singstar fem kronor extra, så det totala priset blir snarare 18:-. Du kan inte enbart köpa gitarrversionen.

Naturligtvis finns det ett spel med titeln Singstar Guitar som innehåller 30 spår, dessa går inte att köpa separat utan är exklusiva för spelet, men det hade i vilket fall kostat mer att köpa dem var för sig. (Ett av spåren är Pulps Disco 2000.)
Men nej, jag skipar nog Singstar helt och hållet och ser fram mot Rock Band 3 som jag ska införskaffa ihop med Keyboarden. Precis vad mitt vardagsrum behöver, fler plastinstrument, men några låtar med Kent att lira verkar det inte bli, mycket synd…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: