Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Gratis spel från Apple


Klagade igår över att det enda du fick, efter att ha matats med reklam över Apples försenade julkalenderöppning och som börjar efter jul, var en låt med Håkan Hellström. Idag fick du istället ett spel Crystal Portal.
Det är kanske inte en stor spelupplevelse, utan det är ett ganska enkelt äventyrsspel där du klickar på diverse föremål och drar dem till ett av spelens förbestämda inventory. Simpelt, men det passar formatet perfekt.
Den största skillnaden på iPad- och iphone-versionerna är att du i den senare måste zooma in i miljöerna som utgörs av stillbilder, vilket du slipper på iPad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: