Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Dagens "present" från Apple var en besvikelse


Dagens ”present” från AppStore, en sång med Håkan Helltröm, vilket antiklimax, här trodde jag att jag skulle få något spännande program eller roligt spel och så detta. Håkan var bra för tio år sedan, skärpning Apple…

2 kommentarer till Dagens "present" från Apple var en besvikelse

  • Ingen aning.

    Jag undrar om Apple fortfarande har sin telefonsupport på Irland, med tanke på hur situationen är i landet så passar säkert tonerna från BD:s sista album bra.

  • the Burly Man skriver:

    Kan det inte va så att det e Håkan kidsen som jobbar på Apple nu och sitter och nynnar på Shoreline i sina Beats by Dre hörlurar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: