Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Testar BlogPress, en bloggapp på iPad


Jag var inte alltför imponerad av den här applikationen till iphone, men det var den minst dåliga. Har du dessutom köpt den för 22:- så får du versionen för iPad på köpet, där har den fått lite fler funktioner och du kan bland annat ändra typsnitt genom att lägga till HTML-koder.

Det är väl kanske inte den mest spännande applikationen som du kan hitta, men om du har en iPad och ett konto hos Googles Blogger är den förmodligen det bästa alternativet. Vad jag saknar mest är möjligheten att redigera kommentarer innifrån appen, samt att det blir en radbrytning innan bilden som inte går att ta bort. Även förhandsvisningen lämnar ganska mycket att önska, men fram tills Google gör en egen eller jag migrerar till WordPress får denna duga…

En kommentar till Testar BlogPress, en bloggapp på iPad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: