Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vad Microsoft faktiskt klarar av att göra…

Jag har bara haft bra erfarenhet av Microsofts möss, förutom deras värdelösa Bluetooth-varianter som äter batterier och har haft usel precision, men de påstår att dessa blivit bättre men jag vågar inte slänga bort flera hundra på att pröva.
Därför så föll valet på en Microsoft Wireless Laser Mouse 6000, version 2, då den har klassisk anslutning via radio. Det gör att en USB-plats i datorn förbrukas, vilket kan vara en nackdel.

Musen ligger bekvämt i handen vilket jag tycker är viktigt, drivrutinerna fungerar bra på mac och det är möjligt att programmera musens extra knappar. En del blir förvånad över att jag som Mac-användare använder möss från Microsoft framför Apple. Men det är inte så märkligt, Microsoft gör i regel bra möss – vad jag inte förstår är varför de fortsätter att envisas med att producera värdelösa operativsystem till sina datormöss? Någon borde säga till dem att satsa på sin kärnverksamhet och syssla med det som de är bra på istället…

En kommentar till Vad Microsoft faktiskt klarar av att göra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: