Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ny wake-up lampa från Philips

Jag har skaffat en ny Philips wake-up lampa, med beteckningen HF3485, tidigare hade jag HF3451. Den största skillnaden är att denna modell istället för en glödlampa drivs med en halogenlampa som är betydligt starkare än den tidigare modellen. Jag vaknade innan larmet gick igång, vilket jag tycker är mer behagligt sätt att vakna på… (Och oroa er inte, den har inte fågelkvitter förvalt som väckningssignal, kvittret på den förra lampan höll ju på att driva mig galen.)
Denna modell har också radio, samt möjlighet att spela upp MP3-filer från ett USB-minne som helt ny funktion.
Formgivningen är ny, jag tycker det är ett lyft jämfört med den förra som såg ut som en produkt formgiven av dem som formgav Philips produkter i deras köksserie på 90-talet. Lampan är något mindre än sin föregångare men tyngre, dock ger den ett något plastigt intryck och Philips borde ha gjort överdelen av glas.
Funktionen är kanske inte ny och konkurrenter har haft den ett tag, men skymningsläget är faktiskt inte att underskatta. Det innebär rent konkret att lampan är tänd och istället sakta tonar ned sig medan du somnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: