Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Veronica Palm blir partiledare?

Läser i Göteborgs-Posten att Veronica Palm listas som en av de troliga efterträdarna till Mona Sahlin som partiledare, det skulle kunna vara ett bra val. Till hennes fördelar lyfter GP fram hennes mediala begåvning och att hon betraktas som en skicklig politiker.
Till nackdelarna menar Kenny Genborg som skrivit artikeln att hon är en Stockholmsorienterad politiker som saknar förankring ute i landet och som inte har prövats i den politiska hetluften.
Det sistnämnda vet jag inte om jag håller med om, jag har sett henne debattera socialförsäkringsfrågorna mot Gunnar Axén vid ett flertal tillfällen och det är något som hon klarat med bravur. Jag träffade Palm tidigare i år, då var det troligt att hon skulle kunna bli nästa socialförsäkringsminister, men nu verkar det som om hon kan bli ny partiledare för Socialdemokraterna.
Palm framstår som ett perfekt val om Socialdemokraterna vill förändras, men det finns nog ganska många inom partiet som är ganska nöjda med hur det är idag och snarare tycker det är väljarna det är fel på.
Ordspråket om folket tycker fel – byt ut folket, känns inte så avlägset…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: