Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Dagens outfit…

Det ska du ju tydligen ha på din blogg, alla andra har ju det. Idag har jag träffat Vänsterpartiet och hade därför på mig en röd slips till en grå skjorta. Nej, jag skämtar bara… Anledningen till val av slips var att en maska gick i den grå slipsen jag hade tänkt haft när jag knöt den, så den är bara att kassera nu. Rött är ju inte bara vänsterns färg utan också Attentions.

Vi hade hur som helst ett intressant samtal om vårdpolitiska frågor och om hur representationen inom regionen fungerar, det är beklagligt att det idag bara är HSO som får nominera representanter till det handikappolitiska brukarrådet. Självklart borde också NSPH få platser att fördela mellan våra organisationer. Vi fick också möjlighet att presentera (H)järnkolls-kampanjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: