Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

En funktion som jag saknar i iphone 4 är möjligheten att använda flera olika utgående smtp-adresser, helt enkelt eftersom du använder din telefon i flera olika nät. Samma problem vet jag att många med bärbar dator som använts i olika nät upplever.

Jag har Tre som operatör, och har helt enkelt valt att ha deras smtp-adress som förval, eftersom jag oftast använder mail på mobilen när jag inte har tillgång till dator. Sedan har jag Comhem hemma och Telia på arbetet. Eftersom iphone letar upp tillgängliga Wifi-nät och ansluter till dem och prioriterar denna anslutning före 3G-uppkopplingen leder det till att jag inte kan skicka mail.

Lösningen är helt enkelt att gå in och stänga av Wifi-uppkopplingen varje gång jag ska skicka ett mail.

Bättre stöd för fler smtp-adresser, en ny funktion att se fram mot i iphone 5?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: