Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Det finns ingen möjlighet att fälla tillbaks tangentbordet i iphone 4, vilket gör att om tangentbordet fälls upp av misstag i en applikation så kan du inte få bort det.

Ovan syns hur tangentbordet lagt sig framför en film i Youtube-applikationen, vilket gör att filmen inte syns.

Det är förövrigt föredömligt enkelt att ta skärmdumpar i iphone. Du håller in hem-knappen på framsidan och trycker på knappen högst upp på telefonen, samma knapp som du stänger av telefonen eller släcker ned skärmen med. Då tas en skärmdump på vad som visas på skärmen och sparas i din filmrulle.

Möjlighet att fälla tillbaks tangentbordet, en ny funktion att se fram mot i iphone 5?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: