Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Jag fick ett mail från en vän som upplyste mig om att han saknade ett sätt att skapa nya filmrullar direkt i iphone, utan att du var tvungen att synka telefonen med iphoto eller itunes och sortera dem på datorn.

Han har rätt, det går inte att skapa nya filmrullar, mappar eller undermappar och sortera bilderna i telefonen. Varför Apple?

Fast samtidigt är detta fullkomligt Appe-logiskt, i en gammal kamera med film kunde du bara ha en filmrulle, så varför skulle du vilja kunna skapa flera filmrullar i en mobiltelefons kamera?

Möjlighet att använda flera filmrullar och sortera sina bilder, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: