Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Det ska väl kanske inte belasta Apple, att andra utvecklare är lata och inte orkar utveckla ett ordentligt bloggverktyg till iphone.
Jag har provat ett par stycken, inga fungerar tillfredsställande. I Blogpress kan du inte hantera kommentarer, du kan inte formatera texten och inte lägga in länkar.

WordPress kanske hade fungerat bätte, men just nu är det ett alltför stort projekt att byta plattform.
Men visst är det lite märkligt att en så pass väl spridd mobil som iphone saknar ett vettigt bloggverktyg.

Eller är problemet snarare att det finns för många bloggpubliceringsverktyg.

Vem vet, här kommer i alla fall en bild på mig från bussen på väg till Borås.

Location:Rävlandavägen,,Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: