Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

(Konversationen är inte min…)

Igår skulle jag möta en vän på centralstationen. Han har nytt mobilnummer, och skickade ett sms och meddelade när han skulle vara framme.
Jag blev dock försenad och min vän gick istället in i Nordstan, så jag försökte hitta ett sätt att ringa upp kontakten.
Den enda funktionen jag kunde få fram var att radera sms-tråden i listan över de trådade sms-konversationerna.
Klickade jag ovanpå telefonnumret så kunde jag inte kopiera numret och klistra in det i en ny kontakt, det gick inte heller att spara som en ny kontakt.

Jag kunde heller inte välja att svara på sms:et, skriva av telefonnumret och kopiera det, för av någon anledning hade tecknen + 0 (46) lagt sig framför och alla tecknen fick inte plats på övre delen av skärmen i dialog-fönstret.
I listan med trådkonversationer kunde jag se numret, men jag hade inte papper och penna till hands.

Jag kom dock på en lösning, genom att hålla telefonen i sidled, så kunde jag utläsa hela numret och kunde då skriva av numret, kopiera det och ersätta hans gamla nummer i mina kontakter.
Det är tydligen så du ska göra i världens enklaste mobiltelefon.

Att kunna spara till kontakter eller ringa upp personer som skickat sms, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

En kommentar till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: