Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bara syntetiskt blod i kylen, jag borde inte käkat upp boendestödet…

649:- spänn för en pizza, fyra läsk och en öl… Ja, det kanske var lite dyrare än vad jag väntat mig. I synnerhet eftersom en Family Pizza på Pizza Hut inte räcker till mer än två personer, om du frågar mig… Men nu har jag en uppsättning med 4 stycken Tru:Blood läsk, de ser precis ut som flaskorna med syntetiskt blod i TV-serien True Blood.

True Blood-menyn på Pizza Hut är som ett happy meal for grown up boys, kostar 599:- inklusive fyra läsk och valfri pizza. Kampanjen pågår tills flaskorna tar slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: