Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Det är väl att sparka på någon som redan ligger att säga att kameran i iphone inte tar lika bra bilder som min tre år gamla kompaktkamera Canon G9. Och jag förväntar mig inte det heller.

Jag har aldrig varit något större fan av kameramobiler och har därför inga krav på någon perfektion på kameran i mobilen, de används för att posta bilder på bloggar och för att plåga sina vänner på Facebook. Inget annat.

Men så här ser i alla fall en bild anpassad för Facebook ut. Den lilla rutan visar bilden i 100 procent, visst är det kornigt men det är inga problem att urskilja texten Kent på trummorna.

Att bilder från mobilkameror oftast ser bra ut på bloggar eller på Facebook är för att de krymps ned, då interpoleras grova pixlar och fula kornigheter bort och på skärmen ser bilden hur bra ut som helst.

Kameran i iphone tycker jag fungerar helt okej, men andra kommer säkert klaga desto mer. Medan en del förväntar sig bilder av toppkvalitet från en av världens dyraste mobiltelefoner, jag förväntar mig skit från allt som är en mobiltelefon.

Har du inga förväntningar så blir du inte besviken.

Men ändå, bättre kamera blir definitivt en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

Eftersom det är vad folk kräver…

2 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: