Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Jag har redan klagat på e-postfunktionen i iphone, men nu har jag upptäckt att en till grundläggande funktion saknas.
En vän ville att jag skulle maila några bilder från i lördags och det borde väl inte vara något problem från en av världens dyraste mobiltelefoner?

Jag letade upp första bilden och klickade på skicka vidare-pilen, fick upp en meny, valde e-post och mail-applikationen öppnades, skrev in adressen och sedan skulle jag infoga nästa bild och… Ja, det fanns ingen meny eller tydligt alternativ för att infoga fler bilder.

Kanske skulle jag skaka på den, vända den upp och ner eller snurra mobilen för att infoga fler bilder, jag vet inte… Det enda jag vet är att jag från världens mest användarvänliga mobil och med fem års tekniska studier bakom mig fick tillgripa lamers-lösningen och skicka varje bild i ett separat mail.

Förnedrad.

Min manlighet är illa tilltygad…

Så Apple, ett mailprogram som även en teknolog kan använda, är det en ny funktion att se fram mot i iphone 5?

7 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

 • Anonymous skriver:

  Jag hoppas att din manlighet vid det här laget är återupprättad? Om inte så kommer här ett tips:

  • Gå in i bilder, tryck på ikonen uppe till höger (pil i rektangel).

  • välj markera bilder.

  • Markera bilderna du vill skicka. Tryck på kopiera.

  • öppna ett nytt mejl och klistra in bilderna.

  • skicka

  Lycka till!

 • Yours Wordly skriver:

  Japp – löjligt enkelt.

  Verdict:

  #epic fail Apple!

 • Yours Wordly skriver:

  Funderar på vad jag ska säga, och innan jag kommar på nåt, ordlös som jag blev passar jag på att maila….DIG från min gmailpå mobilen – med bilder – OM JAG KAN?!
  :O
  :O
  :O
  :O
  :O
  …osv

 • Tyvärr det fungerar inte i fyran heller.

  Det är ingen skillnad på applikationerna i 3GS och 4 om du uppdaterar till IOS 4.

  Skillnaden är att version 4 av mobilen har snabbare processor och en bättre skärm.

  Men att inte kunna skicka flera bilder samtidigt är så idiotiskt att det finns inga ord.

  Att göra något användarvänligt är inte detsamma som att strypa alla funktioner.

 • Anonymous skriver:

  Mycket irriterande. Min första tanke var att lämna mailprogrammet, gå in i galleriet och kopiera varje bild, och sen klistra in i mailet… Men varje gång jag klickar på galleriet kommer jag bara tillbaks till samma mail, med en enda bild.

  *suck* (men jag har visserligen bara en 3G, kanske funkar det i en 4:a?

  /Jesper

 • Gmail i iphone har samma funktion.

 • Din ärkefiende skriver:

  Testat gmail.?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: