Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kent hyllar Göteborg, inspelat på iphone 4

Kent passade naturligtvis på att hylla Göteborg, som de besökt två gånger under den här turnen.

Video- och ljudinspelningsfunktionen är något som Apple brukar få kritik för, men här har de bättrat sig för jag tycker det fungerar väldigt bra i iphone 4. Det är ju knappast någon studiokvalitet, men faktiskt så presterade min Zoom 4 mycket sämre ljud på Madonna för ett år sedan men min Canon G9 tog betydligt bättre bilder.
Men när det kommer till ljudinspelning så kan inget mäta sig med minidisc, tyvärr. (För det är verkligen ett dött format.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: