Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Att synca iphone- kan vara ett mindre mysterium har jag märkt. Jag trodde att jag hittat en lösning, men att synka via kontoinställningarna för Gmail fungerade inte så bra som jag först trodde.
Inte när du i Itunes sedan kan ställa in att du vill synca kalendern via Gmail, vilket jag naturligtvis gjorde också, för det hade jag ju ställt in att jag gjort i inställningen för Gmail, och det resulterade snabbt i en massa dubbelposter för min del i Apples kalender…

En stor nackdel är att om du synkar via Gmails kontoinställningar så får du bara in de möten du själv lagt in, men om dina vänner eller en arbetsgrupp har postat möten så följer de inte med. Då måste du synca via Itunes för att dessa ska komma med.

Lyckligtvis så kan du installera Pocket Informant istället, de hämtar all information, både dina vänners kalendrar, arbetsgrupper och naturligtvis dina egna inlägg direkt från Google Calendar.

Så varför klarar inte apples egna kalender av detta?

Bättre stöd för Google Calender, en ny funktion att se fram mot i iphone 5?

En kommentar till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: