Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Möjlighet att ha din telefon kopplat till flera olika itunes-bibliotek. Itunes har iofs alltid varit väldigt omdiskuterat sedan det kom och hade det inte varit för ipods genomslag hade programmet nog inte funnits kvar längre.
För min egen del utgjorde aldrig Itunes ett problem för mig och min ipod, men med iphone har jag direkt hittat flera mindre genomtänkta begränsningar. Telefonen klagar högt när jag vill ansluta den till flera olika datorer om att denna telefon minsann används med ett annat konto. Lite besynnerligt eftersom jag är rätt säker på att jag använder samma konto till itunes-store på datorerna.
Igår råkade jag radera all musik på telefonen som jag lagt in av misstag för att jag inte orkade läsa alla felmeddelanden som klickades upp.

Hemma vill jag främst kunna synka musik, medan på jobbet vill jag kunna synka adressboken. Men sedan kunde det ju vara trevligt om du kanske kunde lägga in musik från jobbdatorn också, det kan du ju tycka att du ska få om du nu köpt en mobil för över 7000:-. Men nej, det får du inte för det har Apple bestämt.

Möjlighet att ansluta din iphone fritt till olika itunes-konton, , en ny funktion att se fram mot i iphone 5.
(Men det kommer förmodligen aldrig att hända…)

6 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

 • Yours Wordly skriver:

  Fan Henrik; jag kollade just in din bild. Vet du jag hade fått svåra dampskador (och min dator med,) om jag hade varit tvungen att ta in sådär mycket info för att överföra nåra låtar…. 🙁

 • Yours Wordly skriver:

  Ja du Henrik…
  Om jag kunde begripa vad det är för fel med att ha iTune i mobilen – som app? Med all kontoinfo synkade trådlöst.
  Så funkar ju webbläsaren jag använder, mailen, banken, skrivprogrammet, Spotify, äh det blir för mycket att skriva…
  Into the Cloud, lixom…jamenar – de e ju framtiden?

  Jag får allting över Internet. Skönt.
  Att du inte blir galen på att jaga de där programmen!?!?

  Händer det verkligen att man får felmeddelanden på en iPhone???
  😛

 • På GFC har vi inga sådana flashiga saker som Exchange.

  Serverrummet, som bara jag kallar det för, de andra säger kopieringsrummet. Består bara av stora routrar och vi har världens långsammaste uppkoppling på 10 mbit/sek.

 • Nej Charley, produktnamn skriver du med inledande versal precis som egennamn, fram tills detta blivit så etablerat att alla vet vad det är. Då börjar du skriva med gemener.
  Att Apple däremot skriver iTunes är av marknadsföringsskäl.

  De flesta tidningar skulle nog skriva Itunes.

 • Marcus Olovsson skriver:

  Adressboken på jobbet (eller allt jobb-relaterat för den delen) kör man ju via en server med sync (exempelvis Exchange, som vi kör på jobbet).

 • Charley skriver:

  Det heter ”iTunes”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: