Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Gratis fodral från Apple

Apple bjuder på fodral som ska lindra problemet och du ska kunna hålla din mobil som du vill. Följ dessa steg för att ansöka om en bumper som de också kallas för eller om du hellre vill ha ett mer traditionellt fodral.

Här är deras egna råd för hur du ska gå tillväga:

• Hämta programmet iPhone 4 Case Program från App Store.
• Öppna programmet på din iPhone 4 och logga in med ditt iTunes Store-konto.
• Välj din bumper eller ditt fodral.

Det finns lite byråkratiskt trassel, om du importerat och köpt din iPhone före den 23 juli 2010 måste du ansöka senast den 22 augusti 2010. I annat fall måste du ansöka inom 30 dagar efter inköpet av din iPhone 4. För att vara berättigad till erbjudandet måste du köpa din iPhone 4 senast den 30 september 2010.

Själv hittade jag detta på en slump. Men kul med ett gratis fodral. Bilder kommer.

2 kommentarer till Gratis fodral från Apple

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: