Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Beställde precis ett nytt soff-överdrag från Bemz


Beställde precis ett nytt sofföverdrag från Bemz till min gamla IKEA Strömstadsoffa. Det var lite svårt att välja färg, det jag har nu är i rött ulltyg men det har blivit damp-skadat och har fullt med fläckar som inte vill gå bort, men jag fastnade för Sage Brown i belgiskt linne, med lite struktur i tyget…

En kommentar till Beställde precis ett nytt soff-överdrag från Bemz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: