Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Det går inte att skapa egna ringsignaler till iphone. Förmodligen är väl denna begränsning något som Apple ser som en funktion, eftersom det ger deras kunder möjligheten att köpa en ringsignal via itunes. Men om jag kanske vill skapa en egen ringsignal, något jag har kunnat till mina senaste sex mobiltelefoner. Där har jag alltid kunnat välja att ha en valfri MP3-fil som ringsignal vilket gjort det lätt att skapa en egen ringsignal.

Naturligtvis så förstår jag att det går att komma runt detta, bland annat genom att använda denna sida som sparar ljudfilen i rätt format: http://audiko.net/

Sedan flyttar du bara över filen till iphone via itunes, det fungerar hur smidigt som helst. Men det hade inte skadat om iphone hanterat mp3-filer som ringsignaler redan från början.

MP3-filer som ringsignal, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.
(Men det kommer förmodligen aldrig att hända…)

5 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

 • Daniel skriver:

  Tanka hem ringsignaler från http://www.zedge.com stort bibliotek med ringsignaler, som lägger till ringsignalen automatiskt i iTunes.

 • Yours Wordly skriver:

  Du får ett tips till innan jag ger mig(för idag ^^)
  ” ”Med Facetime till Iphone 4 är samtalen gratis när man är ansluten till ett trådlöst nätverk. Det lär förändra användningen totalt”. Jasså? Det förutsätter att den du vill ha videosamtal med har en Iphone4 och är uppkopplad till samma nätverk. Spännande?”

  http://www.aftonbladet.se/pryl/article7548818.ab#like
  Artkeln är HEMSK, dock!

 • Yours Wordly skriver:

  Ja, jag märkte det först när jag försökte använda mig av Bump (bluetooth filöverföring) med polarens iPhone.
  Fast då visste jag inte att det inte gick, – va´ vi Bumpade å Bumpade … 🙁
  Inte konstigt förresten. Vi försökte överföra en låt som jag tankat hem GRATIS med MusicJunk på nolltid, å det går väl inte för sej! 😮
  😉

 • Det stämmer.

  Jag tror inte att jag kommer få några problem att fylla min serie med hundra saknade funktioner…

 • Yours Wordly skriver:

  STÄMMER DETTA?!?!
  ”Dem borde t.ex. fixa så att man kan ringa videosamtal till andra telefoner inte bara till andra Iphones. Och kunna skicka filer till andra telefoner via bluetooth (utan att behöva jailbreaka den) . De här sakerna man göra med många andra telefoner. Det självklart att en telefon ska klara av dessa saker.”
  http://www.aftonbladet.se/pryl/article7571009.ab

  RENA MEDELTIDEN JUH!
  :(((

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: