Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Trots att de flesta mobiler har gått över till först Mini-USB och nu Micro-USB så envisas Apple med att använda sin egen kontakt.
Jag föredrar personligen själv Mini-USB framför Micro-USB som tyvärr blev standarden, men en stor fördel är att du kan använda samma laddare oavsett vad telefonen har för märke och tanken är att 2012 ska alla telefoner ha samma laddare, enligt denna artikel men de flesta smartphones har redan idag Micro-USB.

Iphone 4 hade varit ett ypperligt tillfälle att byta ut den egna kontakten, eftersom dockningsstationer som är kompatibla med iphone 3xx ändå inte fungerar med iphone 4. Men Apple väljer, igen, att inte följa standarder utan istället skapa en egen.

Micro-USB som kontakt på laddaren, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

En kommentar till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: