Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Trots att både iphone och samtliga macar under det senaste decenniet har haft bluetooth, så kan du inte synka din telefon med din mac via bluetooth, utan du måste köpa en extra kabel till datorn på jobbet om du vill kunna synka telefonen där.
Okej, om man vill överföra musik hade det inte varit någon höjdare, men kontakter och kalender hade gått bra.

Synkning via bluetooth, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

3 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

 • Yours Wordly skriver:

  Jo det är det!

  (Alla har inte lika mycket tech-förstånd som pengar, och många följer en hajp. Tyvärr.)
  Friheten att välja och “sharing” i dess djupaste betydelse är verkligen allt, – för mig.

 • Nja, jag vet inte om det är så mycket att skryta med. Det lär ju redan vara flera miljoner som köpt nya iphone runt om i världen…

 • Yours Wordly skriver:

  Ja det här är SYNNERLIGEN paranoidt!
  En kontinuerlig trådlös uppdatering av programvara och överföring av – VAD JAG ÄN VILL HA – på – VILKET SÄTT JAG ÄN BEHAGAR – är att rekommendera för skrytofoner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: