Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Eftersom Steve Jobs skryter om att Iphone 4 har 100 nya funktioner som saknades i 3GS, tänkte jag börja med att lista 100 funktioner som jag saknar i iphone 4.

Vi kan börja med en enkel sak, mottagning när du skickar sms. Om du skriver ett sms så håller du oftast mobilen i den vänstra handen och tappar in bokstäverna med antingen tummen eller pekfingret med högerhanden.
Ungefär så som Steve Jobs gör på bilden ovan…

Fast Steve Jobs uppmanar människor att inte hålla telefonen på det här sättet, för täcker du för nedre vänstra hörnet så tappar telefonen mottagning, är du i ett område med sämre mottagning så försvinner den helt.

Lösningen är att skriva ditt sms, sedan hålla telefonen med höger hand, vänta ett par sekunder så att telefonen åter får mottagning och sedan klicka på skicka.

En annan lösning hade varit att Apple placerat antennen på övre vänstra sidan…

Full mottagning – oavsett hur du håller i telefonen, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

4 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

  • Yours Wordly skriver:

    Det spelar ingen roll hur man skriver – det SKA finnas täckning runt en sån här grej i en sån skrytomobil! BASTA!

  • Ja, det är bra att Apple tvingar oss att skriva sms på rätt sätt. Jag vill skriva i stående läge, jag har trottssyndrom light.

  • Charley skriver:

    Hallå eller! Skriver man sms på en iPhone håller man den givetvis i liggande läge, med båda händerna på respektive kortsida, och skriver med tummarna …

  • Charley@chalmers.se skriver:

    Hallå eller! Skriver man sms på en iPhone håller man den givetvis i liggande läge, med båda händerna på respektive kortsida, och skriver med tummarna …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: